Locatie Velp start met proctologie

09-02-2012

“In Nederland zijn er maar weinig proctologen, chirurgen die zich helemaal toeleggen op problemen in het anale gebied,” zegt dr. Eric Hans Eddes, Chirurg-proctoloog van Helder kliniek Velp. “Dat betekent dat patiënten in een ziekenhuis vaak een basisarts, algemeen chirurg of een dermatoloog zien die niet voldoende gespecialiseerd is op dat gebied. Helder kliniek heeft die superspecialisatie wél en dat maakt voor patiënten een wereld van verschil."

Vanaf 1april behandelt Helder kliniek Velp alle voorkomende aandoeningen in de endeldarm of rond de anus. Patiënten kunnen er terecht met aambeien, anale fissuren, perianale fistels, anale wratten of marisken/skintags. Ook bij andere klachten in of rond dit gebied, zoals pijn, jeuk, branderigheid, bloedverlies of vochtverlies wordt een diagnose en behandeling op maat gegeven.

Helder kliniek kent een laagdrempelig concept waarbij begrip en persoonlijke aandacht voorop staan. “Ons proctologisch team is erop ingesteld om patiënten op hun gemak te stellen,” aldus Drs. Robbert Bosker. “Wij snappen dat mensen tegen een onderzoek op zien, dus doen wij er alles aan om zowel het onderzoek als de behandeling zo prettig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Vaak kan er al tijdens het eerste consult behandeld worden, het aantal herhaalbezoeken wordt zo tot een minimum beperkt. Uiteraard beschikken wij over de beste behandelmethodes voor alle voorkomende anale klachten. Maar er is ook veel aandacht voor pijnstilling.”

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten