Klinieken

Equipe Zorgbedrijven bestaat uit supergespecialiseerde klinieken. Ze bieden kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten. Patiënten die in hoge mate hun waardering uitspreken over de informatievoorziening, de omgang met medewerkers en artsen en het resultaat van hun behandeling.

Helder kliniek

Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van spataderen en anale aandoeningen. Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Zonder wachtlijsten en vergoed door uw zorgverzekeraar. Door haar specialisaties kan Helder kliniek aantoonbare medische kwaliteit en een persoonlijke service bieden.
Lees meer over Helder kliniek

Velthuis kliniek

Velthuis kliniek is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en is de grootste kliniek op dit gebied in Nederland. Patiënten kunnen er terecht voor vrijwel elke ingreep. Van een neuscorrectie tot huidverbetering, van liposuctie tot laserontharing. Velthuis kliniek bestaat sinds 1995 en was de eerste privékliniek in Nederland met een gecertificeerd kwaliteitssysteem.
Lees meer over Velthuis kliniek

Xpert Clinic

Xpert Clinic is een gespecialiseerde kliniek voor hand- en polszorg en biedt uitkomst bij het gehele spectrum van hand- en polsproblemen. Van veelvoorkomende aandoeningen als carpaletunnelsyndroom of duimbasisslijtage tot complexere ingrepen als heroperaties en implantologie. Alle behandelingen bij Xpert Clinic worden vergoed door uw zorgverzekeraar.  
Lees meer over Xpert Clinic

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten