Directie

CEO

Bianca Verburg

Bianca Verburg heeft gedurende haar loopbaan diverse directierollen vervuld bij bedrijven in de sport, mode en cosmetica alvorens zij in 2018 de overstap maakte naar de hoorzorg. Na bijna 6 jaar te hebben gewerkt als Algemeen Directeur bij Amplifon Nederland, bekend van de Beter Horen winkels, is zij sinds 2023 als CEO werkzaam bij Equipe Zorgbedrijven.

CMO

Ward Bijlsma

Ward Bijlsma begon zijn loopbaan als academisch oogarts. Mede door zijn promotie en MBA raakte hij geïnteresseerd in de organisatie van zorg. Gedreven om de zorg elke dag een beetje beter te maken, maakte hij de overstap naar managementfuncties. Zo was hij zorgmanager in een topklinisch ziekenhuis, werkte hij aan kwaliteitsimpulsen in de zorg bij een zorgverzekeraar, en dreef hij adoptie van innovatie bij een medisch technologiebedrijf. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Ward verantwoordelijk voor medische zaken, kwaliteit en veiligheid en onderzoek.

CFO

Willem Bos

Na zijn studie op Nyenrode heeft Willem Bos financiële economie gestudeerd in Amsterdam. Willem is zijn carrière begonnen in de bancaire sector, waarvan de meeste tijd bij ABN AMRO Lease Holding en na een uitstapje bij een internet start up vele jaren bij Philips verschillende financiële functies vervuld. Willem is bij Equipe Zorgbedrijven financieel eindverantwoordelijk.

Business line director Xpert Clinics orthopedie

Marieke Bernaards

Marieke Bernaards is gedreven om samen met alle collega's van Xpert Clinics patiënten iedere dag de juiste zorg te bieden, die verrast en net een stapje verder gaat. Vanuit haar achtergrond Gezondheidswetenschappen Universiteit Maastricht heeft ze een brede operationele en commerciële werkervaring met en in de gezondheidszorg waarbij verbinding en groei van mens en organisatie centraal staan. Zo heeft ze in verschillende rollen gewerkt bij Randstad-Zorg om van daaruit de overstap te maken naar het aansturen van de operatie van Albron Catering en Horeca. De start in de zorg is gezet bij Bergman Clinics waar ze verantwoordelijk was voor Oog- en Bewegingszorg. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Marieke verantwoordelijk voor Xpert Clinics Orthopedie.

Business line director Velthuis kliniek

Arthur Bruijnincx

Arthur Bruijnincx heeft een brede operationele en commerciële achtergrond. Deze werkervaring heeft hij opgedaan binnen de retail en de zakelijke dienstverlening. Sinds 2018 is hij werkzaam bij Equipe Zorgbedrijven waar hij verantwoordelijk is voor Velthuis kliniek.

Business Line director Marketing & Communicatie

Suzanne de Ridder

Suzanne de Ridder heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. In haar loopbaan heeft zij brede marketing- en managementervaring opgedaan in diverse rollen bij onder andere Rabobank, Coca-Cola Nederland en ZorgDomein. Ze is sterk gedreven om betekenisvol te zijn voor mens en maatschappij. Vanuit die intrinsieke drijfveer draagt zij bij aan de missie van Equipe om zorg slimmer, beter en vriendelijker te maken. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Suzanne verantwoordelijk voor Marketing en Communicatie.

People Director

Eugène Oostenbrink

Eugène Oostenbrink is sinds februari 2024 werkzaam als People Director bij Equipe Zorgbedrijven. Hij is verantwoordelijk voor het formuleren en uitwerken van het personeelsbeleid. Eugène werkt graag aan thema’s zoals leiderschap, diversiteit & inclusie, change management, vitaliteit en engagement. Voordat hij bij ons werkte, heeft Eugène onder meer vanuit zijn eigen onderneming gewerkt voor diverse bedrijven zoals HEMA en Alliander en hij was 5 jaar werkzaam als Director of Human Resources voor Hotel Okura Amsterdam.