Directie

Jak Dekker

Jak Dekker is mede-oprichter van Equipe Zorgbedrijven. Hij is sinds 1995 actief als ondernemer in de zorg.

CEO

Joris van Eijck

Joris van Eijck heeft een brede achtergrond in de gezondheidszorg. Zo was hij bij het AMC in allerlei bedrijfsvoerende rollen werkzaam, werkte hij in het Universitätsklinikum Düsseldorf in Duitsland en als directeur Zorg bij zorgverzekeraar Menzis. Hij heeft een MSc in Natuurwetenschappen aan de Universiteit Utrecht en een MBA aan INSEAD. Hij begon zijn werkzame leven bij The Boston Consulting Group als organisatieadviseur. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Joris algemeen directeur Nederland.

CMO

Marlies Jansen-Landheer

Marlies Jansen is opgeleid als arts. Na haar promotie heeft zij verschillende management- en bestuurlijke functies in de zorg vervuld en is zij werkzaam geweest als strategisch adviseur binnen de zorg. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Marlies verantwoordelijk voor medische zaken, kwaliteit en veiligheid en onderzoek.

CFO

Esther Vosbeek

Esther Vosbeek is oorspronkelijk gestart als auditor bij 1 van de Big4 kantoren waarna zij na 10 jaar het bedrijfsleven is ingestapt. Zij heeft diverse financiële directie functies vervuld en veel ervaring opgedaan op het gebied van M&A, change management en klantbeleving. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Esther verantwoordelijk voor Finance en ICT.