Directie

CEO

Jak Dekker

Jak Dekker is algemeen directeur en mede-oprichter van Equipe Zorgbedrijven. Hij is sinds 1995 actief als ondernemer in de zorg.

COO

Jaco Donselaar

Jaco Donselaar heeft zowel zijn studie als zijn werkervaring liggen op het snijvlak van commercie en (zakelijke) dienstverlening. Binnen Equipe Zorgbedrijven is hij verantwoordelijk voor alle operationele en commerciële activiteiten.

CMO

Marlies Jansen-Landheer

Marlies Jansen is opgeleid als arts. Na haar promotie heeft zij verschillende management- en bestuurlijke functies in de zorg vervuld en is zij werkzaam geweest als strategisch adviseur binnen de zorg. Binnen Equipe Zorgbedrijven is zij verantwoordelijk voor medische zaken, kwaliteit en veiligheid en onderzoek.

CFO

Esther Vosbeek

Esther is oorspronkelijk gestart als auditor bij 1 van de Big4 kantoren waarna zij na 10 jaar het bedrijfsleven is ingestapt. Zij heeft diverse financiële directie functies vervuld en veel ervaring opgedaan op het gebied van M&A, change management en klantbeleving. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Esther verantwoordelijk voor Finance en ICT.