Directie

Jak Dekker

Jak Dekker is mede-oprichter van Equipe Zorgbedrijven. Hij is sinds 1995 actief als ondernemer in de zorg.

CEO

Joris van Eijck

Joris van Eijck heeft een brede achtergrond in de gezondheidszorg. Zo was hij bij het AMC in allerlei bedrijfsvoerende rollen werkzaam, werkte hij in het Universitätsklinikum Düsseldorf in Duitsland en als directeur Zorg bij zorgverzekeraar Menzis. Hij heeft een MSc in Natuurwetenschappen aan de Universiteit Utrecht en een MBA aan INSEAD. Hij begon zijn werkzame leven bij The Boston Consulting Group als organisatieadviseur. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Joris algemeen directeur Nederland.

CMO

Ward Bijlsma

Ward Bijlsma begon zijn loopbaan als academisch oogarts. Mede door zijn promotie en MBA raakte hij geïnteresseerd in de organisatie van zorg. Gedreven om de zorg elke dag een beetje beter te maken, maakte hij de overstap naar managementfuncties. Zo was hij zorgmanager in een topklinisch ziekenhuis, werkte hij aan kwaliteitsimpulsen in de zorg bij een zorgverzekeraar, en dreef hij adoptie van innovatie bij een medisch technologiebedrijf. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Ward verantwoordelijk voor medische zaken, kwaliteit en veiligheid en onderzoek.

Managing Director Velthuis kliniek - Xpert Clinics

Marieke Bernaards

Marieke Bernaards is gedreven om samen met de teams van Xpert Clinics en Velthuis kliniek patiënten en cliënten iedere dag de juiste zorg te bieden, die verrast en net een stapje verder gaat. Vanuit haar achtergrond Gezondheidswetenschappen Universiteit Maastricht heeft ze een brede operationele en commerciële werkervaring met en in de gezondheidszorg waarbij verbinding en groei van mens en organisatie centraal staan. Zo heeft ze in verschillende rollen gewerkt bij Randstad-Zorg om van daaruit de overstap te maken naar het aansturen van de operatie van Albron Catering en Horeca. De start in de zorg is gezet bij Bergman Clinics waar ze verantwoordelijk was voor Oog- en Bewegingszorg. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Marieke verantwoordelijk voor de merken Velthuis kliniek, Xpert Clinics Orthopedie, Hand- en polszorg en Proctologie.