Directie

CEO

Jak Dekker

Jak Dekker is mede-oprichter van Equipe Zorgbedrijven. Hij is sinds 1995 actief als ondernemer in de zorg.

CMO

Ward Bijlsma

Ward Bijlsma begon zijn loopbaan als academisch oogarts. Mede door zijn promotie en MBA raakte hij geïnteresseerd in de organisatie van zorg. Gedreven om de zorg elke dag een beetje beter te maken, maakte hij de overstap naar managementfuncties. Zo was hij zorgmanager in een topklinisch ziekenhuis, werkte hij aan kwaliteitsimpulsen in de zorg bij een zorgverzekeraar, en dreef hij adoptie van innovatie bij een medisch technologiebedrijf. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Ward verantwoordelijk voor medische zaken, kwaliteit en veiligheid en onderzoek.

CFO a.i.

Marga Buijs

Business line director Xpert Clinics orthopedie

Marieke Bernaards

Marieke Bernaards is gedreven om samen met alle collega's van Xpert Clinics patiënten iedere dag de juiste zorg te bieden, die verrast en net een stapje verder gaat. Vanuit haar achtergrond Gezondheidswetenschappen Universiteit Maastricht heeft ze een brede operationele en commerciële werkervaring met en in de gezondheidszorg waarbij verbinding en groei van mens en organisatie centraal staan. Zo heeft ze in verschillende rollen gewerkt bij Randstad-Zorg om van daaruit de overstap te maken naar het aansturen van de operatie van Albron Catering en Horeca. De start in de zorg is gezet bij Bergman Clinics waar ze verantwoordelijk was voor Oog- en Bewegingszorg. Binnen Equipe Zorgbedrijven is Marieke verantwoordelijk voor Xpert Clinics Orthopedie.

Business line director Velthuis kliniek

Arthur Bruijnincx

Arthur Bruijnincx heeft een brede operationele en commerciële achtergrond. Deze werkervaring heeft hij opgedaan binnen de retail en de zakelijke dienstverlening. Sinds 2018 is hij werkzaam bij Equipe Zorgbedrijven waar hij verantwoordelijk is voor Velthuis kliniek.

Business line director Xpert Clinics Oogzorg

Nicole Scherer

Nicole Scherer heeft na haar studie economie gewerkt in de financiële sector in diverse project- en lijnmanagement rollen bij o.a. ABN Amro bank en Rabobank. Een paar jaar geleden heeft ze er bewust voor gekozen om haar kennis en ervaring vanuit deze corporate omgeving in te gaan zetten in de zorgsector. Daarmee is ze gestart binnen destijds de directie van Oogkliniek Heuvelrug. Sinds de overname door Equipe Zorgbedrijven is zij verantwoordelijk voor Xpert Clinics Oogzorg.