Klinieken

Onze klinieken

Equipe Zorgbedrijven bestaat uit supergespecialiseerde klinieken. Ze bieden kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten. Patiënten die in hoge mate hun waardering uitspreken over de informatievoorziening, de omgang met medewerkers en artsen en het resultaat van hun behandeling.

Velthuis kliniek

Velthuis kliniek is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Patiënten kunnen er terecht voor vrijwel elke ingreep. Velthuis kliniek bestaat sinds 1995, was de eerste privékliniek in Nederland met een gecertificeerd kwaliteitssysteem en scoort hoog in de onderzoeken onder klinieken. Al onze behandelfaciliteiten voldoen aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. En al onze artsen zijn specialisten op hun vakgebied en houden hun kennis up-to-date door permanente bijscholing en training. Een veilig idee!

Meer informatie

Xpert Clinic

Xpert Clinic is een gespecialiseerde kliniek voor hand- en polszorg en biedt uitkomst bij het gehele spectrum van hand- en polsproblemen. Van veelvoorkomende aandoeningen als carpaal tunnel syndroom of duimbasisslijtage tot complexere ingrepen als heroperaties en implantologie. Alle behandelingen bij Xpert Clinic worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Xpert Clinic biedt zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een privékliniek. In de kliniek is daarbij veel ruimte voor onderzoek en opleiding. Belangrijk, want de verwachting is dat het aantal aandoeningen aan hand en pols de komende jaren sterk zal toenemen.

Meer informatie

Xpert Orthopedie

Bij Xpert Orthopedie zorgen we voor u met aandacht. Een hartelijke ontvangst, een deskundige behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. Xpert Orthopedie is volledig gespecialiseerd in aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat: botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Onze artsen zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied. Samen met een team van verpleegkundigen en anesthesisten zorgen zij ervoor dat u snel weer kunt bewegen, soepel en zonder pijn. Xpert Orthopedie geeft u de vrijheid van beweging terug.

Meer informatie

Helder kliniek

Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van anale aandoeningen. Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Zonder wachtlijsten en vergoed door uw zorgverzekeraar. Door haar specialisatie kan Helder kliniek aantoonbare medische kwaliteit en een persoonlijke service bieden. Als u kiest voor een behandeling, gaat u niet over één nacht ijs. U wilt er zeker van zijn dat u wordt behandeld in een kliniek waar uw arts uitgebreid aandacht voor u heeft en een helder en eerlijk advies geeft. Bij Helder kliniek zijn al deze zaken goed geregeld.

Meer informatie

EVA kliniek

EVA kliniek is een gespecialiseerde kliniek voor de behandeling van vaginale problemen. Binnen de kliniek werken plastisch chirurgen en gynaecologen samen om alle klachten rondom de vagina te bekijken en te verhelpen. Omdat er intensief overlegd wordt en de lijnen kort zijn, krijgt u altijd de beste zorg.

Meer informatie

CosMedic

CosMedic is een privékliniek waar (cosmetische) behandelingen worden verricht die niet worden vergoed door de zorgverzekeraars. Er wordt gewerkt vanuit de vertrouwde, veilige en professionele omgeving van drie ziekenhuizen, gelegen in en rondom Eindhoven. Hiermee garanderen wij u 24-uurs zorg voor onze plastische chirurgie. Omdat de chirurgen experts zijn in hun vakgebied biedt CosMedic u de maximale kwaliteit van zorg.

Meer informatie

Handtherapie Nederland

Handtherapie Nederland is een keten van specialistische handencentra voor de beoordeling en behandeling van hand, pols, elleboog en schouder. Het multidisciplinaire team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten en manueel therapeuten is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende hand- en armproblemen en beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Bij de behandeling van uw klachten werken de disciplines vaak samen aan uw herstel.

Meer informatie

Handencentrum.EU

Handencentrum.EU is een eerstelijns fysio- en ergotherapiepraktijk in combinatie met een tweedelijns revalidatiekliniek gespecialiseerd in de behandeling van arm- en handproblematiek. Binnen het Handencentrum werkt een team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, revalidatieartsen en psychologen samen om de beste zorg te bieden. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de specialisten in de verschillende ziekenhuizen en met de huisartsen.

Meer informatie

Kinos

Kinos Revalidatie is een zelfstandig behandelcentrum voor medisch-specialistische revalidatiezorg, gericht op het houdings- en bewegingsapparaat. Hier wordt zorg op maat geboden aan patiënten met complexe schouder-, hand- en polsproblemen.

Meer informatie