Klinieken

Onze klinieken

Equipe Zorgbedrijven heeft zes hoofdvestigingen in Amsterdam, Eindhoven Enschede, Rotterdam, Velp en Zeist, en ruim twintig poliklinieken verspreid door het land.

Velthuis kliniek

Velthuis kliniek is gespecialiseerd in plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering. Velthuis kliniek heeft ruim 25 jaar ervaring in cosmetische behandelingen en ingrepen, en heeft 8 vestigingen waar 40 plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten werkzaam zijn. Velthuis kliniek helpt cliënten met aandacht, advies en cosmetische behandelingen om helemaal zichzelf te blijven.

Meer informatie

Xpert Clinics Hand- en polszorg

Xpert Clinics Hand- en polszorg is opgericht in 2008 en biedt gespecialiseerde hand- en polszorg van hoge kwaliteit op 22 locaties in Nederland. Alle behandelingen bij Xpert Clinics Hand- en polszorg worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Meer informatie

Xpert Clinics Oogzorg

Xpert Clinics oogzorg biedt oogheelkundige zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Bij ons staat u centraal. Een goede ontvangst, een goede behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan oogzorg voor jong en oud. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel.

Meer informatie

Xpert Clinics Orthopedie

Bij Xpert Clinics Orthopedie zorgen we voor u met aandacht. Een hartelijke ontvangst, een deskundige behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. Xpert Clinics Orthopedie is volledig gespecialiseerd in aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat: botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Onze artsen zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied. Samen met een team van verpleegkundigen en anesthesisten zorgen zij ervoor dat u snel weer kunt bewegen, soepel en zonder pijn. Xpert Clinics Orthopedie geeft u de vrijheid van beweging terug.

Meer informatie

Xpert Clinics Proctologie

Xpert Clinics Proctologie biedt totaalconcepten voor de behandeling van anale aandoeningen. Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Zonder wachtlijsten en vergoed door uw zorgverzekeraar. Door haar specialisatie kan Xpert Clinics Proctologie aantoonbare medische kwaliteit en een persoonlijke service bieden. Als u kiest voor een behandeling, gaat u niet over één nacht ijs. U wilt er zeker van zijn dat u wordt behandeld in een kliniek waar uw arts uitgebreid aandacht voor u heeft en een helder en eerlijk advies geeft. Bij Xpert Clinics Proctologie zijn al deze zaken goed geregeld.

Meer informatie

Xpert Handtherapie

Xpert Handtherapie is een keten van specialistische handencentra voor de beoordeling en behandeling van hand, pols, elleboog en schouder. Het multidisciplinaire team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten en manueel therapeuten is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende hand- en armproblemen en beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Bij de behandeling van uw klachten werken de disciplines vaak samen aan uw herstel.

Meer informatie

CosMedic

CosMedic is een privékliniek waar (cosmetische) behandelingen worden verricht die niet worden vergoed door de zorgverzekeraars. Er wordt gewerkt vanuit de vertrouwde, veilige en professionele omgeving van drie ziekenhuizen, gelegen in en rondom Eindhoven. Hiermee garanderen wij u 24-uurs zorg voor onze plastische chirurgie. Omdat de chirurgen experts zijn in hun vakgebied biedt CosMedic u de maximale kwaliteit van zorg.

Meer informatie