Organisatie

Equipe Zorgbedrijven

Equipe Zorgbedrijven is een groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Wij kennen geen lange wachttijden, hebben korte doorlooptijden, bieden uitgebreide voorlichting en is er veel aandacht voor goede nazorg.

Onze klinieken

Aantoonbaar beter

Wij leveren zorg van aantoonbaar betere kwaliteit. Onze teams van ervaren specialisten geven elke dag net dat beetje meer, en dat zorgt voor een beter resultaat. Slimmer, beter en vriendelijker: daar werken wij aan, samen met zorgverzekeraars, verwijzers en leveranciers. Want beter worden doe je samen.

25 jaar de beste zorg

Equipe Zorgbedrijven is in 1995 opgericht als Velthuis kliniek. Het jaar 2008 markeerde de start van Xpert Clinic, gevolgd door de start van Helder kliniek in 2010 en de ontwikkeling van ons innovatieve digitale platform genaamd PULSEĀ® in datzelfde jaar. In 2011 werd de holding Equipe Zorgbedrijven opgericht, gevolgd door verschillende specifieke 'Xpert Clinics' merken, zoals Xpert Clinics Orthopedie in 2017.

Klinieken in heel Nederland

Equipe Zorgbedrijven heeft zes hoofdvestigingen in Amsterdam, Eindhoven Enschede, Rotterdam, Velp en Zeist, en ruim twintig poliklinieken verspreid door het land.

Visie

Equipe Zorgbedrijven levert de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment en tegen de juiste prijs.

Missie

Bij Equipe Zorgbedrijven kan de zorg altijd slimmer, beter en vriendelijker.

  • Slimmer: bij Equipe Zorgbedrijven is alles efficiënt geregeld. We kennen korte wachtlijsten, patiënten zien direct de juiste zorgverlener en tijdens het hele zorgtraject blijven de lijnen kort. Dat voorkomt onnodige kosten, geeft minder gedoe en bespaart veel tijd.
  • Beter: ervaren specialisten in vakkundige teams vormen de basis voor een beter resultaat van een behandeling. Door goed te luisteren en goed te kijken kunnen we beter inschatten waarmee een patiënt geholpen is. Zo behalen wij betere uitkomsten na elke behandeling – en daar gaat het de patiënt tenslotte om.
  • Vriendelijker: bij Equipe Zorgbedrijven zijn patiënten geen nummer. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben aandacht voor elke patiënt. En dat in een omgeving waar de patiënt zich op zijn gemak voelt.