Organisatie

Equipe Zorgbedrijven

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van klinieken, gevestigd door heel Nederland. Elke kliniek is supergespecialiseerd – en kan daardoor zorg leveren van een constante hoge kwaliteit.

Onze klinieken

Specialisten

Equipe Zorgbedrijven is voortgekomen uit Velthuis kliniek, ruim vijftien jaar een pionier op het gebied van private zorg in Nederland. Al sinds de beginjaren stond een hoge kwaliteit van zorg voorop. Niet voor niets was Velthuis kliniek de eerste met een ISO 9001:2008 certificaat, en tevens een van de eersten die het ZKN-keurmerk verdiende. De strenge normen en diepgewortelde waarden van Velthuis kliniek zijn inmiddels verankerd in alle Equipe Zorgbedrijven. In elke kliniek werken de beste specialisten samen met het meest toegewijde personeel aan het beste resultaat voor onze patiënten. Uiteraard hebben zij daarbij de beschikking over de nieuwste behandeltechnieken en de modernste apparatuur. Onze patiënten zijn niet alleen tevreden over hun behandeling, maar vooral ook over het resultaat!

Klinieken in heel Nederland

Equipe Zorgbedrijven heeft vijf hoofdvestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Velp. De overige vestigingen zijn verspreid door het land.

Visie

Equipe Zorgbedrijven heeft een visie. In 2020 willen we de hoogst gewaardeerde groep van private zorgbedrijven zijn. Gewaardeerd door patiënten vanwege onze vriendelijke en professionele aanpak. Gewaardeerd door zorgverzekeraars vanwege de uitmuntende zorg. Gewaardeerd door specialisten en verwijzers vanwege onze betrokkenheid en uitzonderlijke expertise. Een ambitieus streven? Misschien. Wij zien het vooral als een mooie uitdaging.

Missie

Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar wij geloven dat er in de zorg nog best wat te verbeteren valt. En daar gaan wij ons sterk voor maken. Slimmer: bij Equipe Zorgbedrijven is alles efficiënt geregeld. We kennen geen wachtlijsten, patiënten zien direct de juiste arts en tijdens het hele zorgtraject blijven de lijnen kort. Dat voorkomt onnodige kosten, geeft minder gedoe en bespaart veel tijd. Beter: ervaren specialisten in vakkundige teams vormen de basis voor een beter resultaat van een behandeling. Door goed te luisteren en goed te kijken kunnen we beter inschatten waarmee een patiënt geholpen is. Zo behalen wij betere uitkomsten na elke behandeling – en daar gaat het de patiënt tenslotte om. Vriendelijker: bij Equipe Zorgbedrijven zijn patiënten geen nummer. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben aandacht voor elke patiënt. En dat alles in een omgeving waar de patiënt zich op zijn gemak voelt.