Directie

Equipe Zorgbedrijven heeft vier directieleden. Het directieteam is eindverantwoordelijk voor de dienstverlening van Equipe Zorgbedrijven. Samen met zo’n 250 medewerkers en medisch specialisten zorgen zij voor de kwalitatief hoogwaardige behandeling van cliënten.

 

 
Jak Dekker CEO

Jak Dekker is algemeen directeur en mede-oprichter van Equipe Zorgbedrijven. Hij is sinds 1995 actief als ondernemer in de zorg.

 

 

Jaco Donselaar Managing Director

Jaco Donselaar heeft zowel zijn studie als zijn werkervaring liggen op het snijvlak van commercie en (zakelijke) dienstverlening. Binnen Equipe Zorgbedrijven is hij verantwoordelijk voor alle operationele en commerciële activiteiten.

Marlies Jansen-Landheer CMO

 Marlies Jansen is opgeleid als arts. Na haar promotie heeft zij verschillende management- en bestuurlijke functies in de zorg vervuld en is zij werkzaam geweest als strategisch adviseur binnen de zorg. Binnen Equipe Zorgbedrijven is zij verantwoordelijk voor medische zaken, kwaliteit en veiligheid en onderzoek.

 

 

 

Esther Vosbeek CFO

Esther is oorspronkelijk gestart als auditor bij 1 van de Big4 kantoren waarna zij na 10 jaar het bedrijfsleven is ingestapt.

Zij heeft diverse financiële directie functies vervuld en veel ervaring opgedaan op het gebied van M&A, change management en klantbeleving.

Binnen Equipe Zorgbedrijven is Esther verantwoordelijk voor Finance en ICT.

 

Equipe zorgbedrijven maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten