ICONE verder als Xpert Clinics

ICONE wordt onderdeel van Equipe Zorgbedrijven en gaat verder onder de naam Xpert Clinics. De in september aangekondigde aansluiting van ICONE bij Equipe Zorgbedrijven is een feit. Als Xpert Clinics gaan de organisaties nu samen op weg om meer mensen met bewegingsklachten te helpen vanuit een multidisciplinaire aanpak.

Een nieuwe naam, maar met dezelfde focus. ICONE is een zelfstandige kliniek die in 2008 is opgericht en zich voor 100% richt op orthopedische zorg met een specialisatie in sportblessures. Burt Klos, DGA en medisch specialist ICONE: ‘’Onze hoge kwaliteit, snelle behandeling, jarenlange door onderzoek ondersteunde ervaring en focus op onze patiënten zullen hiermee nog beter in de praktijk kunnen worden gebracht. De omvang van Xpert Clinics en haar ervaring in het uitbouwen van activiteiten zal onze organisatie in staat stellen haar gespecialiseerde zorg aan een toenemend aantal patiënten te kunnen aanbieden.’’

Xpert Clinics Orthopedie

ICONE wordt onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, specifiek van Xpert Clinics en gaat samenwerken met het team van Xpert Clinics Orthopedie in Eindhoven en de netwerken Amsterdam, Amstelveen, Utrecht. Samen met de kliniek in Schijndel kan Equipe Zorgbedrijven nog een stap voorwaarts zetten naar een landelijke keten van klinieken, gespecialiseerd in planbare orthopedische zorg. De ICONE locaties Schijndel en Eindhoven blijven bestaan en worden toegevoegd aan het netwerk van Xpert Clinics Orthopedie Eindhoven en is hiermee een uitstekende aanvulling op het zorgaanbod en ambities van Equipe Zorgbedrijven.

Betekenis voor patiënten

Nu de kliniek Xpert Clinics gaat heten kunnen patiënten nog steeds op dezelfde vertrouwde manier terecht voor hun orthopedische aandoeningen en sportblessures bij de klinieken in Schijndel en Eindhoven. Het hoogwaardige niveau van service, de korte wachttijden en de multidisciplinaire aanpak waar de kliniek om bekendstaat, blijft onveranderd.