KneeClinic verder als Xpert Clinics

The KneeClinic wordt onderdeel van Equipe Zorgbedrijven en gaat verder onder naam Xpert Clinics. De in 2022 aangekondigde aansluiting bij Equipe Zorgbedrijven is een feit nu de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) goedkeuring heeft gegeven. Als Xpert Clinics worden patiënten met knieproblemen nog steeds met dezelfde focus en expertise geholpen.

The KneeClinic is in 2009 is opgericht en heeft zich volledig gespecialiseerd in eenvoudige tot de meest complexe knieproblemen. The KneeClinic behandelt patiënten door middel van kijkoperaties, voorste kruisband reconstructies, halve knieprotheses en totale knieprotheses. Equipe Zorgbedrijven is trots op de expertise en vindt het waardevol om nu ook actief te zijn in de regio Haarlem.

Xpert Clinics Orthopedie

The KneeClinic is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven en gaat de naam dragen van Xpert Clinics. Daarmee start er een samenwerking met het team van Xpert Clinics Orthopedie in Eindhoven en de netwerken Amsterdam, Amstelveen, Utrecht. Met de kliniek in Haarlem kan Xpert Clinics nu nog een stap zetten naar een landelijke keten van klinieken, gespecialiseerd in multidisciplinaire orthopedische zorg.

Betekenis voor patiënten

Na de samenvoeging kunnen patiënten nog steeds terecht bij hun vaste kliniek en bekende arts. Het hoogwaardige niveau van service, de korte wachttijden en de multidisciplinaire aanpak waar de klinieken om bekendstaan, blijven ook onveranderd. Patiënten blijven ook in de nieuwe setting geholpen worden door ervaren zorgprofessionals, met persoonlijke aandacht en maximaal inzicht in hun zorgtraject.