The Knee Clinic wordt onderdeel van Equipe Zorgbedrijven

Eindhoven, 2 september 2022

The KneeClinic (TKC) is voornemens zich aan te sluiten bij Equipe Zorgbedrijven B.V. The KneeClinic is een focuskliniek op het gebied van orthopedische zorg, volledig gespecialiseerd in de knie. The KneeClinic heeft locaties in Haarlem en Amsterdam.  

Zowel Equipe Zorgbedrijven als TKC willen een transparante, herkenbare en gewaardeerde partner zijn voor patiënt, verwijzer en verzekeraar. Ze streven beiden naar geïntegreerde en aantoonbaar betere medisch planbare zorg tegen de juiste kosten per patiënt in de keten. Ook hebben beiden een sterke focus op kwaliteit, cliëntgerichtheid en uitkomstgerichte zorg. Door hun krachten te bundelen ontstaat ruimte voor verdere uitbouw van het aanbod bewegingszorg in Nederland.    

Betekenis voor patiënten  

Na de samenvoeging kunnen patiënten nog steeds terecht bij hun vaste kliniek en bekende arts. Het hoogwaardige niveau van service, de korte wachttijden en de multidisciplinaire aanpak waar de klinieken om bekendstaan, blijven ook onveranderd. Patiënten blijven ook in de nieuwe setting geholpen worden door ervaren zorgprofessionals, met persoonlijke aandacht en maximaal inzicht in hun zorgtraject.  

Joris van Eijck, CEO Equipe Nederland: "Equipe Zorgbedrijven is verheugd over de aansluiting van the KneeClinic. TKC is een gevestigde naam binnen de Orthopedische zorg en hun super specialisatie op de knie sluit goed aan bij het aanbod van Xpert Clinics Orthopedie, onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Zij staan bekend om de snelle toegang en herstel. Daarnaast zijn zij actief in de regio Haarlem waarmee TKC een uitstekende aanvulling is op ons zorgaanbod en onze ambities."

Michiel van Trommel, DGA en medisch specialist van The KneeClinic: "The KneeClinic ziet het als een grote stap in de goede richting om haar krachten te bundelen met Equipe Zorgbedrijven. Xpert Clinics Orthopedie, onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, is een sterke naam op het gebied van focuszorg. Met hun organisatieniveau en toewijding denken we de juiste aansluiting te vinden waarmee we onze expertise en ervaring naar een volgend niveau kunnen brengen." 

Over The KneeClinic  

The KneeClinic is een zelfstandige kliniek die in 2009 is opgericht en zich volledig heeft gespecialiseerd in eenvoudige tot de meest complexe knieproblemen. The KneeClinic behandelt patiënten door middel van kijkoperaties, voorste kruisband reconstructies, halve knieprotheses en totale knieprotheses.  

De organisatie onderscheidt zich door de superspecialisatie op de knie, de wachttijden kort te houden en het herstel na een operatie zo kort als mogelijk te laten zijn. The KneeClinic werkt in een klein toegewijd team, aangevuld met samenwerkingsverbanden met therapeuten, resulterend in een geïntegreerd zorgpad voor de patiënt.  

De klantwaardering van The KneeClinic op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 9,1. Zie ook: www.KneeClinic.nl 

Contact 

Voor meer informatie, reacties, opmerkingen en aanbevelingen kunt u tot uiterlijk 16-9-2022 contact opnemen met Simone van Gerwen bij Equipe Zorgbedrijven, tel. 088-7785200 of s.vangerwen@equipezorgbedrijven.nl.