Xpert Clinics neemt Orthoparc en HandsOnCare over

Orthoparc en HandsOnCare zijn sinds 1 mei 2024 officieel onderdeel van Xpert Clinics. Orthoparc is een kliniek voor orthopedische zorg in Bosch en Duin (nabij Zeist), Rozendaal (nabij Arnhem) & Lelystad en levert een breed pallet aan orthopedische zorg. HandsOnCare is – net als Xpert Clinics – gespecialiseerd in hand- en polsklachten en heeft klinieken in Bosch en Duin (nabij Zeist), Rozendaal (nabij Arnhem) en Lelystad.  

Met de overname van Orthoparc en HandsOnCare kunnen we patiënten nog beter helpen, door het bieden van de juiste zorg, op het juiste moment en op de juiste plek. Orthoparc zal verder gaan onder de naam Xpert Clinics Orthopedie. HandsOnCare zal gefaseerd verdergaan onder de naam Xpert Clinics Hand- en polszorg.

De overname heeft mogelijk gevolgen voor onze cliënten: 

  • Orthoparc Lelystad blijft op de huidige locatie.  
  • Orthoparc Rozendaal blijft op de huidige locatie.  
  • Orthoparc vertrekt uit de locatie in Bosch en Duin. Patiënten kunnen hierna terecht bij de vestigingen van Xpert Clinics Orthopedie in Zeist en Utrecht. 
  • HandsOnCare Lelystad blijft op de huidige locatie. 
  • HandsOnCare Roozendaal blijft op de huidige locatie. 
  • De spreekuren van HandsOnCare Bosch en Duin worden verplaatst naar Xpert Clinics Hand- en polszorg in Zeist; De Dreef 21, Zeist. 

Wat niet verandert zijn de korte wachttijden en de persoonlijke aandacht die men van ons gewend is. Voor een snelle en gerichte diagnose en een kwalitatief hoogwaardige behandeling bent u bij ons van harte welkom!