Zorgpraktijken 1.5

Zorgpraktijken 1.5 ondersteunt de verdere groei van de specialistische handencentra van Handtherapie Nederland. Zorgpraktijken 1.5 kondigt aan dat het Handtherapie Nederland en Handtherapie Onderwijs over zal nemen om samen met oprichter Rob van Huis de keten van specialistische en kwalitatief hoogwaardige handencentra toegankelijk te maken voor alle patiënten in Nederland.

Handtherapie Nederland (www.handencentrum.nl) is sinds 2000 actief op het gebied van hand- en polszorg, met het aanbieden van gespecialiseerde fysiotherapie, ergotherapie en revalidatiezorg.

Deze gespecialiseerde zorg beantwoordt de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. Het groeiende aantal patiënten van Handtherapie Nederland biedt daarnaast de mogelijkheid om de uitkomsten van de zorg te registeren, te vergelijken en verder te verbeteren. Handtherapie Nederland werkt hiervoor ook samen met andere zorgprofessionals en met de wetenschap.

Naast haar hoofdvestiging in Utrecht, is Handtherapie Nederland actief in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem-Velp, Breda, Den Haag, Enschede, Gouda, Haarlem, Hilversum, Houten, Rotterdam en Zeist. Handtherapie Nederland heeft in totaal ruim 85 werknemers in 2016.

Jak Dekker, bestuurder Equipe Zorgbedrijven, over de acquisitie door zusteronderneming Zorgpraktijken 1.5: “Handtherapie Nederland is een moderne eerstelijns zorgorganisatie die op een transparante, professionele wijze niet-operatieve zorg biedt aan patiënten met hand- en polsproblemen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze unieke werkwijze ook kan worden toegepast bij andere fysieke problemen waarbij bewegen de sleutel is tot succes.”

Rob van Huis, oprichter Handtherapie Nederland en Handtherapie Onderwijs, voegt hieraan toe: “De samenwerking met Zorgpraktijken 1.5 geeft ons de mogelijkheid om verder te investeren in kwaliteit en toegankelijkheid van zorg. We willen de kwaliteit van de door ons geleverde zorg nog beter inzichtelijk maken voor patiënten. En door het aantal vestigingen uit te breiden willen we meer patiënten toegang bieden tot gespecialiseerde handtherapie.”

De transactie is onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde autoriteiten.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:

Rob van Huis – Handtherapie Nederland
T +31 30 254 7090 – r.vanhuis@handencentrum.nl

Jak Dekker – Zorgpraktijken 1.5
T +31 88 778 5225 – Jak Dekker j.dekker@equipezorgbedrijven.nl


02-11-2016